PALVELUT

IDEARIKASTA SUUNNITTELUA KAIKKEEN MEDIAAN

Kiinnostuitko, kysy lisää: 050 410 4900.

Graafinen suunnittelu

Luovaa ajattelua bisnesnäkökulmaa unohtamatta

Etsitkö graafisen suunnittelun rautaista osaajaa, johon voi luottaa niin yrityksen visuaalisen ilmeen kuin myös mainosmateriaalien suunnittelussa ja toteutuksessa? Ideaflow vastaa näihin haasteisiin innolla ja ammattitaidolla. Kuten yrityksen nimikin jo kertoo, meiltä ei ideat lopu kesken. Tartumme haasteisiin aina ilolla ja innolla, uutta luoden ja raikkaita näkökulmia etsien.

Pelkkä visuaalinen miellyttävyys ei kuitenkaan riitä. Me Ideaflowlla rakennamme visuaaliset ilmeet ja printtikampanjat aina asiakkaidemme tavoitteet mielessä ja etusijalla. Näin luomme yritystoimintaasi optimaalisesti tukevaa visuaalista viestintää, joka ottaa huomioon kohderyhmät ja ymmärtää tuotteen tai palvelun erityisyyden. Sovitamme siis yrityksesi viestin muotoon, joka tavoittaa yleisönsä ja jää mieleen.

Laadukas ja raikas graafinen suunnittelu on visuaalisen materiaalin a ja o. #toimivaamainontaaTweet This

Visuaalista suunnittelua moneen lähtöön

Graafinen suunnittelu nousee keskiöön, kun yrityksessä pohditaan markkinointiviestintää. Mainos, ilmoitus, juliste tai yritysilme on hyvin toteutettu, kun se jättää muistijäljen ja herättää asiakkaan mielenkiinnon tuotteitasi ja yritystäsi kohtaan. Ideaflown osaamisen ytimessä on intohimolla ja selkeällä näkemyksellä toteutetut kampanjat, joissa kiteytyy yrityksesi tarjoaminen palveluiden tai tuotteiden avainajatukset raikkaalla ja visuaalisesti mukaansatempaavalla tavalla toteutettuna – niin printissä kuin digitaalisestikin.

Printtimarkkinointi – esitteet, flyerit, käyntikortit ja julisteet kuntoon

Mitkä asiat ovat tärkeitä erityisesti printtimarkkinointia sunniteltaessa? Tarkoituksenmukaiset typografiset valinnat ja ajatuksella toteutettu taittotyö luovat pohjan vaivattomasti luettaville painotuotteille. Kun näihin perusasioihin lisätään vielä tarkasti mietityt kuva- ja tekstimateriaalit, on tuloksena kokonaisuus, joka herättää lukijan mielenkiinnon ja varmistaa viestin läpimenon. Luova suunnittelu ja tarkka toteutus ovat hyvä pari printtimainonnan projekteissa. Oli kyse sitten julisteesta, esitteestä, flyerista tai myymälämateriaaleista heitä meille haaste – Ideaflow ottaa kopin, tarttuu työhön ja luo ratkaisun, joka toimii.

Graafinen suunnittelu ja yritysilme

Yritysilmeen suunnittelu tai uudistaminen ovat näkemystä ja ymmärrystä vaativia projekteja. Suunnittelijan on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää yrityksen toiminnan ydinajatukset ja sen tuotteiden tai palvelujen luonne, ja niiden perusteella luoda yritysilme, joka luo halutun ja yhtenäisen mielikuvan yrityksen toiminnasta kaikissa medioissa. Asiakkaiden mielikuvat yrityksestä syntyvät nopeasti ja mielikuvien muuttaminen on aikaa vaativa prosessi. Tarkoituksenmukainen yritysilme on siis tärkeä osa ensivaikutelmaa ja palvelukokemusta: se luo mielikuvia ja asemoi asiakkaan silmissä yritystäsi suhteessa kilpailijoihin.

Ideaflown erikoisalaa on yhdistää yritysilmeen visuaaliset komponentit kokonaisuudeksi, joka paitsi toimii graafisesti ja viestinnällisesti, myös tukee yrityksen tavoitteita, arvoja ja toimintatapoja. Hyvin toteutettu yritysilme jatkuu sulavasti nettisivuilta yrityksen muihin materiaaleihin kuten käyntikortteihin, esitteisiin, yritysesittelyihin ja vaikkapa ikkunateippauksiin, tietysti aina yrityksen tarpeista ja toimialasta riippuen.